Kuvanäkymä

Syvennä musiikkipedagogiikan asiantuntijuuttasi Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikkipedagogi (ylempi AMK) -koulutuksessa. Tutkinto antaa sinulle valmiudet toimia alan vaativissa opetus-, johtamis- ja kehittämistehtävissä. Tutkinto-ohjelmasta valmistuneena musiikkipedagogiikan asiantuntijana tunnistat ja ymmärrät toimintaympäristössäsi tapahtuvat muutokset. Osaat kehittää omaa ja työyhteisösi toimintaa sekä oppimisympäristöjä muuttuvia työelämätarpeita vastaaviksi. Kykenet valitsemaan tarkoituksenmukaisia pedagogisia ja teknologisia ratkaisuja oppimisen tueksi sekä johtamaan työyhteisösi ja alan verkoston kehittämistyötä. Saat lisäksi valmiuksia työelämän edellyttämään jatkuvaan oppimiseen sekä omaan ammattialaasi liittyvän osaamisen syventämiseen ja ajantasaistamiseen.

Koulutus käynnistyy monimuotototeutuksena joka toinen vuosi. Lue lisää koulutuksestamme:
https://www.jamk.fi/fi/hae-opiskelemaan/yamk-tutkinto/syvenna-musiikkipedagogiikan-asiantuntijuuttasi-suomalaisella-musiikkikampuksella

Musiikkipedagogi (AMK) -tutkinnon suorittaneen on mahdollista hakea myös monialaisina toteutettaviin johtamisen ylempiin AMK-koulutuksiin, jotka on mahdollista suorittaa kokonaan verkko-opintoina. Lue lisää Jamk Master Schoolin johtamisen ylemmistä AMK-koulutuksista:
https://www.jamk.fi/fi/hae-opiskelemaan/yamk-tutkinnot-jamk-master-school

Lue lisää